Zamena sigurnosnog ventila

Sigurnosni ventil na bojleru je važan, sastavni deo bojlera. On je tu da ne dozvoli mešanje hladne vode sa zagrejanom vodom u bojleru. On ima sigurnosnu funkciju na samom bojleru.
Sigurnosni ventil na bojleru takodje reguliše i pritisak u bojleru. Ako bojler pregreva vodu i radni i sigurnosni termostat ne isključe grejač koji zagreva vodu stvara se visok pritisak u bojleru. Kako bi se sprečila eksplozija bojlera sigurnosni ventil kontroliše radni pritisak bojlera.
Zamenu sigurnosnog ventila na bojleru radimo za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta 00-24 na celoj teritoriji Beograda.

Bojler i sigurnosni ventil

Stručni vodoinstalateri Beograd Hitno su na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini da pruže hitne vodoinstalaterske usluge za domove i komercijalne objekte. Naši Vodoinstalateri pružaju čitav spektar usluga uključujući zamenu sigurnosnog ventila na bojleru. Naši Vodoinstalateri Hitno su stručnjaci za popravku, spremni su da isprave brojne probleme, uključujući: zamenu grejača, termostata, creva, instalacije i sigurnosnog ventila.

Vodoinstalater Hitno 00-24