Zamena nepovratne klapne

Nepovratna klapna je dodatak koji se ugrađuje na odvodnu cev kanalizacije. Ugrađuje se na mestima na kojima je najpotrebnija a to je sudopera.
Nepovratna klapna se ugrađuje u stanovima u prizemlju, u kućama, objektima gde se javlja problem sa izlivanjem fekalija iz kanalizacije. Montaža nepovratne klapne za sudoperu se vrši rutinski, svaki dan.
Vodoinstalateri Hitno 00-24 su majstori i ovaj posao obavljaju pouzdano i kvalitetno na celoj teritoriji Beograda. Kada majstori postave nepovratnu klapnu na odvodne cevi vaše sudopere, ako otpadne vode krenu da se vraćaju, nepovratna klapna reaguje tako što zatvara dotok vode i sprečava izlivanje.
Naši Vodoinstalateri Beograd Hitno majstori znaju kako da pronađu i primene efikasno vodoinstalatersko rešenje koje ne samo da će popraviti trenutni problem, već će održati vaš vodovodni sistem u dobrom radnom stanju još dugo vremena. Na taj način možete izbeći skupe popravke u budućnosti i budite sigurni da nećete morati da se nosite sa još jednom hitnom situacijom u narednim nedeljama ili mesecima.

Vodoinstalater Beograd 00-24