Vodoinstalater Beograd. Hitna Intervencija 24/7.

Vodoinstalater Rakovica

Prva stvar koju možete da uradite kod kvara je da isključite vodu kako biste sprečili dalje oštećenje.
Kada voda očigledno krene kod kvara, kao što je toalet ili slavina, isključite dovod vode do tog uređaja. Ako ne možete da identifikujete izvor, ili ako uređaji nemaju ventile, možete da isključite dovod vode u celoj kući na vodomeru.
Procenite hitnost popravke pre nego što uputite bilo kakve pozive. Ako je toalet prepun, isključivanje vode će zaustaviti oštećenje i popravka može da sačeka, sve dok ne pustite vodu. I skoro svaki drugi lokalizovani problem obično može da sačeka do jutra, pod uslovom da ste u mogućnosti da isključite vodu do problematičnog područja i imate druge uređaje koji mogu da stoje kratko vreme.
Na primer, umivaonik u kupatilu u kome u petak uveče curi može da sačeka do subote ujutro za standardnog vodoinstalatera, pod uslovom da možete da isključite vodu i imate drugo kupatilo ili sudoperu koji se može koristiti u međuvremenu.
Možete izbeći plaćanje hitnosti za poziv usluge usred noći ili u nedelju – praznik, ako se nekako snađete dok se redovno radno vreme ne nastavi.
Cevi koje cure posebno su česte tokom zimskih meseci kada su temperature hladne, iako to nije sezonski problem. Curenje iz cevi nastaje usled niza različitih okolnosti, uključujući smrznute cevi, stare materijale za cevovode, začepljenje odvoda, visok pritisak vode i još mnogo toga.
Sa curenjem cevi postoji mogućnost oštećenja vodom, što može biti razorno za dom i njegov sadržaj. Cevi koje cure zahtevaju popravku što je pre moguće kako bi se izbegao ovaj rizik i vratila funkcija vodovodnog sistema.
Slavine koje cure vodeći su izvori otpada vode u prosečnom domu u Beogradu. Nažalost, slavine koje cure prečesto se ostavljaju da opstanu jer ih vlasnici kuća ne smatraju uvek ozbiljnim problemima.
Slavine koje cure treba odmah popraviti kako bi se izbeglo rasipanje vode i nepotrebni komunalni troškovi. Da bi se zaustavilo curenje, slavina može zahtevati podešavanje, zamenu komponente ili će možda morati da se zameni ceo uređaj.

Vodoinstalaterske Usluge