Čišćenje kamenca iz bojlera 00-24

Naši Vodoinstalateri Hitno 00-24 su stručnjaci za popravku, spremni su da isprave brojne probleme, uključujući: čišćenje kamenca, zamenu grejača, termostata, creva, instalacije i sigurnosnog ventila.
Da bi bojler u vašem domu imao dugi radni vek i efikasno grejao vodu radi se godišnje čišćenje kamenca u bojleru.
Ukoliko se čišćenje kamenca ne obavlja redovno, vremenom dolazi do umanjene efiksanosti grejača što dovodi do toga da bojler slabo greje vodu.
Takodje velike količine kamenca u kazanu dovode do njegovog oštećenja i bojler počinje da curi. Čišćenje bojlera od kamenca radimo kada primetimo da se voda u bojleru sporo zagreva, ili se brzo potroši, a često se dešava da se prilikom zagrevanja vode iz bojlera čuju šumovi, klokotanje i pucketanje.
Prvo što treba uraditi je isključiti dovod vode na ventilu i prekinuti napajanje bojlera strujom sa osigurača. Količina kamenca zavisi, pre svega, od tvrdoće vode, ali i od proteklog vremena od kada ga nismo čistili bojler.

Čišćenje kamenca Beograd

Poznata je činjenica da kvalitet vode ostavlja mnogo posledica. Električni bojleri u dodiru s tvrdom vodom imaju problem sa naslagama soli magnezija, kalcijuma. Električni bojleri posebno su pogodni za taloženje kamenca. Bojler je uređaj kod koga kroz grejač prolazi električna struja, pri čemu se oslobađa određena količina toplote, u njemu se dešava i neka minimalna elektroliza vode, tako da način vezivanja struje ima uticaj na količinu kamenca. Vodoinstalateri Beograd Hitno 00-24 pružaju usluge čišćenje kamenca u bojleru na celoj teritoriji Beograda.

Vodoinstalater Beograd 00-24